Blog

Blog Fotograaf bij Elfia 2017

Dit jaar zijn we weer eens een keer naar Elfia Haarzuilen geweest. Het beloofde mooi weer te worden, in elk geval droog, dus dat is altijd prettig als je mooi foto’s wilt maken.

We hebben van te voren besproken wat we willen dit jaar. Peter wilde wel heel graag foto’s maken met een losse flitser om zo meer uit de foto te halen. Gekeken hoe we dat het beste konden doen en het makkelijkst is om als persoon met een losse flitser te lopen om zo het beeld optimaal te maken. Dit scheelt een hoop gesjouw en het is praktischer. Als mens kan je immer sneller een andere stand aan nemen dan een standaard. Dus alzo beslist dat Sylvia dit jaar als mobiele Flitspaal(mens) zonder boetes zou gaan. Om nog een beetje op de kleding in te spelen trok Sylvia ook maar gelijk een flitsende oranje verblindend shirt aan. Lekker herkenbaar ;-)

Wat zie je toch een mooie kostuums daar op Elfia. Mensen doen zo hun best om er mooi uit te zien tot in detail, complimenten voor hen. Als je dit op een set moet krijgen dan heb je er echt heel wat werk aan. Nu loopt het allemaal gewoon rond en kan/mag je met toestemming foto’s maken. Geweldig.

Het was droog en iedereen was in een goed humeur. We waren al snel door de visitekaartjes heen, tip voor volgend jaar er moeten er veel mee. Gelukkig is er een Elfia groep op FB waar we iedereen naar toe konden verwijzen. Hele gezellig gesprekken gehad met mensen over hun mooie kostuums en we zijn ook heel benieuwd naar een volgende Elfia.

Als met al was het een leuke dag met stralende mensen. Op naar volgend jaar.

 

Trouwplannen?

Heb je zelf trouwplannen of weet je iemand die trouwplannen heeft?
Lees hier onze mogelijkheden.

 

Blog: Trouwfotograaf Klooster Bethlehem Haren (Oss)

Trouwerij van Sanne en Marco

Het zit er weer op, wat gaat zo’n dag toch snel voorbij. Het bruidspaar leeft er al een jaar naartoe. Alles wordt goed gepland en er waren zelfs twee ceremoniemeesters.
Bij deze bruiloft waren we de avond voor de bruiloft al aanwezig. Lekker met onze caravan achter op het terrein waar de volgende ochtend in alle vroegte de dag gepland staat.

Lees meer...

Blog: Fotoshoot voor Gala feest de Rietlanden

De vriendin van onze jongste zoon had een gala van school en hij vroeg of wij een shoot met het groepje vrienden wilde doen. Dat leek ons heel leuk natuurlijk, zo vaak wordt het ons ook weer niet gevraagd door onze kinderen. Op de dag zelf was iedereen op zijn best gekleed en de locatie van de shoot was in een zonnig parkje in Lelystad. Na de shoot in het parkje zijn er ook gelijk nog een aantal portret foto's gemaakt in onze studio.

Lees meer...

Raziëls op Facebook