Raziels.nl

Fotograaf in Lelystad

Blog Trouwfotograaf Gemeentehuis Vlaardingen trouwerij van Coreije en Richard

De dag begon goed, het was droog en er was in Lelystad een waterig zonnetje. Onderweg naar Vlaardingen via Utrecht begon het echter al te betrekken. Dichterbij Utrecht kregen we door dat we alles was afgesloten en werden we teruggestuurd naar Amsterdam en via Den Haag naar Vlaardingen.

Drie uur later kwamen we pas op de bestemming aan. Gelukkig waren we op tijd weggegaan en ging er geen tijd verloren voor het bruidspaar. We deelde ons gelijk op en gingen aan de slag met het maken van de eerste foto’s. Peter ging met de bruidegom naar het hotel voor foto’s en bloemen halen en daarna het aankleden en het vertrek naar de bruid fotograferen.

Ondertussen was Sylvia bezig om de bruid te fotograferen bij het klaarmaken voor die dag. We wonen in Nederland en hoewel we nog nooit te kampen hebben gehad met regen begon het vanaf het moment dat het bruidspaar bijna naar buiten moest flink te regen dus werd de planning van de fotografie omgezet. Geen enkel probleem om binnen de 'first look' te fotograferen. Wat is het toch leuk om te zien hoe trots het bruidspaar op elkaar is op zo’n moment. Helaas zat een buiten fotoshoot er dit keer niet in en hebben we het plan aangepast. In het gemeentehuis in Vlaardingen was een mooie ruime hal waar we na de bruiloft nog wat tijd hadden voor felicitaties en een kort fotomoment. De ouders en de oma’s en opa’s konden ook nog even op de foto met het bruidspaar. Heel bijzonder om vier generaties op zo’n dag met elkaar op de foto te zetten. Vervolgens waren we onderweg naar de locatie van de receptie. Gelukkig werd het toen toch nog heel even droog waardoor we met het bruidspaar 15 minuten naar buiten konden voor foto’s. Dit was het enige moment dat het niet regende. Al met al was het ondanks de regen toch nog een mooie dag geworden.

Trouwen in Gemeentehuis Vlaardingen

Trouwen in Gemeentehuis Vlaardingen

Trouwen in Gemeentehuis Vlaardingen

Trouwen in Gemeentehuis Vlaardingen