Waarom Joomla?

Het Joomla systeem brengt een website veel extra mogelijkheden. Zo kan de gebruiker makkelijk de layout van de website veranderen,

inhoud toevoegen, teksten opstellen en foto’s en video’s plaatsen. Dit alles kan gedaan worden in het uiterst gebruiksvriendelijke beheer systeem.powered by

Mogelijkheden

Joomla biedt veel mogelijkheden, daarom is Joomla ook één van de meest gebruikte CMS systemen. Joomla biedt de gebruiker bijvoorbeeld de mogelijkheid om artikelen op een makkelijke manier te schrijven en te bewerken en deze vervolgens overzichtelijk op de website te plaatsen. Dit kan door de categorieën die kunnen worden aangemaakt, hierin kunnen vervolgens de artikelen worden geplaatst. Op die manier ontstaat er een duidelijk navigatiesysteem op de website, waardoor de bezoeker overzichtelijk en makkelijk de inhoud kan lezen.

SEO vriendelijk

Naast het overzichtelijke systeem is Joomla ook heel zoekmachine vriendelijke. De gebruiker kan bij elk artikel belangrijke zoekwoorden invoeren, hierdoor wordt het artikel beter en sneller gevonden in de zoekmachines zoals Google en Bing.

Joomla Applicaties

Verder kunnen er ook veel applicaties gedownload worden via Joomla. Bekende voorbeelden zijn statistieken voor de website, een contact formulier en slideshows voor foto’s. Joomla zal deze applicaties automatisch installeren, waardoor er geen technische kennis vereist is. Buiten dit kan er met Joomla ook makkelijk leden worden beheerd die lid zijn van de website.

Voordelen

Een groot voordeel van Joomla is, dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is. De gebruiker hoeft daardoor geen technische kennis in huis te hebben om de website draaiende te houden en nieuwe inhoud toe te voegen. Joomla installeert ook alle applicaties en layouts vanzelf, hierdoor is Joomla een systeem dat geschikt is voor elk type website !

Een fotograaf jullie bruiloft laten fotograferen zoals de dag wordt beleefd?
Knallende betekenisvolle beelden met emoties die er van af spatten? Dan ben je hier aan het goede adres!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER VOOR PORTFOLIO CONTROLEER BESCHIKBAARHEID