Blog

Twee trouwfotografen in het gips bij Kasteel de Hooge Vuursche

Het zal je als bruidspaar maar gebeuren dat twee verschillende trouwfotografen hebben afgezegd omdat ze in het gips terecht zijn gekomen Dat gebeurde dit bruidspaar helaas. De eerste fotograaf had afgezegd vanwege een gebroken been, de tweede vanwege een flink verschuikte pols die in het gips moest. Gelukkig hebben veel fotografen een onderling vangnet om het van elkaar te kunnen overnemen en dat was nu ook het geval dus de bruiloft werd volgens afspraak keurig gefotografeerd door fotograaf Peter.

De bruiloft was op een mooie locatie, Kasteer de Hooge Vuursche. Een kasteel van begin 19e eeuw, een prachtige locatie voor evenementen zoals een bruiloft. Het weer zat mee, droog met zon en een dunne laag bewolking, dat geeft mooi licht voor de foto's. Het bruidspaar was zeer in hun nopjes met de opgeleverder foto reportage. Eind goed al goed!

PDJ 6940

 

PDJ 6950

PDJ 8495

PDJ 8187


PDJ 7132

PDJ 7179

 PDJ 7772

 PDJ 8085

PDJ 9044

 

 

Bruiloft op Trouwschip De Bounty in Lelystad Haven

Een trouwerij op een boot, gaaf! Ik ken het schip de Bounty heel goed, bij de wandelingen en fietstochten zie ik haar regelmatig liggen in de haven. De kapitein is een bekende en hij reageerde heel leuk toe ik op de dag aan bood stapte. Het weer was in ieder geval droog en warm te noemen dus prima omstantigheden voor een leuke tocht. De plechtigheid was met veel gevoel en er werd hier en daar een traantje weg gepinkt. Later op de dag kwam de zon door om de dag nog vrolijker te maken. Een dag om nooit te vergeten!

Blog: Babyshoot

Onze eerste echte babyshoot. We fotograferen al meer dan 10 en Peter al 20 jaar allerlei evenementen en bruiloften maar nadat we een cursus babyfotografie hadden gedaan prikkelde het toch om er wat mee te doen. Op een bruiloft hebben we de zwangere bruid een babyshoot aangeboden in ruil voor het gebruiken van wat foto’s voor onze promotie op bijvoorbeeld deze website. Dit vond ze heel leuk en een aantal weken na de geboorte van het kindje zijn we naar hen toe gegaan voor de foto’s. We hadden aardig wat mee te nemen voor het geval het er niet zou zijn. Kleedjes, mandje, kussens, handdoeken om op te vullen, wikkeldoeken enz.

Blog Fotoshoot voor Gala feest de Rietlanden

De vriendin van onze jongste zoon had een gala van school en hij vroeg of wij een shoot met het groepje vrienden wilde doen. Dat leek ons heel leuk natuurlijk, zo vaak wordt het ons ook weer niet gevraagd door onze kinderen. Op de dag zelf was iedereen op zijn best gekleed en de locatie van de shoot was in een zonnig parkje in Lelystad. Na de shoot in het parkje zijn er ook gelijk nog een aantal portret foto's gemaakt in onze studio.

Blog: Trouwschip Bounty - Mariska en Stefan

Blog Trouwerij op Trouwschip Bounty.

Vandaag is het zover, de zon wordt voorspeld en het is droog. Op weg naar Bataviahaven waar Trouwschip Bounty op mij wacht. Aan boord wordt ik verwelkomd door Alex van Klaveren, de schipper en eigenaar van het schip. Na al mijn spullen omgehangen te hebben, we willen niet dat de apparatuur in het water valt, ga ik op verkenning uit.

Blog Trouwfotograaf : Gemeentehuis Leiden - Trouwerij van Anouk en Denis

De dag begon met veel regen en een donkere lucht. Ach wat jammer, dat wordt waarschijnlijk naar alternatieven zoeken. Gelukkig bleek na een blik op de Buienradar dat het rond de start tijd van de ceremonie de wolken weer optrokken. Wat een geluk! Vol goede moed stapten we in de auto naar Leiden. Daar de auto in de garage gezet en op weg naar het Stadhuis in een voor ons vreemde stad. Net toen we de routeplanner hadden geraadpleegd werd er getoeterd en de ceremoniemeester stapte uit. Jullie zijn toch de fotografen? We werden hartelijk ontvangen. Gelukkig wist zij de weg en nadat we ook de andere familieleden die aan kwamen lopen gedag hadden gezegd, vertrokken we in een gezellige groep de stad in.

Blog Fotograaf bij Elfia

Dit jaar zijn we weer eens een keer naar Elfia Haarzuilen geweest. Het beloofde mooi weer te worden, in elk geval droog, dus dat is altijd prettig als je mooi foto’s wilt maken.

Blog: Trouwfotograaf Klooster Bethlehem Haren (Oss)

Trouwerij van Sanne en Marco

Het zit er weer op, wat gaat zo’n dag toch snel voorbij. Het bruidspaar leeft er al een jaar naartoe. Alles wordt goed gepland en er waren zelfs twee ceremoniemeesters.
Bij deze bruiloft waren we de avond voor de bruiloft al aanwezig. Lekker met onze caravan achter op het terrein waar de volgende ochtend in alle vroegte de dag gepland staat.

Raziëls op Facebook