Blog

Blog: Babyshoot

Onze eerste echte babyshoot. We fotograferen al meer dan 10 en Peter al 20 jaar allerlei evenementen en bruiloften maar nadat we een cursus babyfotografie hadden gedaan prikkelde het toch om er wat mee te doen. Op een bruiloft hebben we de zwangere bruid een babyshoot aangeboden in ruil voor het gebruiken van wat foto’s voor onze promotie op bijvoorbeeld deze website. Dit vond ze heel leuk en een aantal weken na de geboorte van het kindje zijn we naar hen toe gegaan voor de foto’s. We hadden aardig wat mee te nemen voor het geval het er niet zou zijn. Kleedjes, mandje, kussens, handdoeken om op te vullen, wikkeldoeken enz. Moeder had zelf ook een mooi donkerblauw kleed dat ze graag wilde gebruiken dus wij aan de slag. De baby was wat onrustig en na wat geduld, drinken, wiegen, melodietjes en verzin het maar ging het rustig slapen en konden we aan de slag. Na 1,5 zijn we naar huis vertrokken met leuke foto’s van de baby en de familie. De ouders hebben inmiddels de foto’s ontvangen en gaan er een leuk album van maken.

Voor enkele foto’s hebben we toestemming ze te gebruiken. Binnenkort zullen ze op de website gepost worden maar ik wilde er toch ook 1 bij de blog voegen. De foto’s met de ouders/familie/broertje mogen helaas niet geplaatst worden.

Je kan me ook wel voorstellen dat dit privé met kinderen gevoelig ligt. We hebben wel vaker kinderen gefotografeerd en dat zijn echt super leuke foto’s maar helaas kunnen we ze niet met de buitenwereld delen.

Het is prettig voor ouders te weten dat dit ook mogelijk is. Foto’s van kinderen worden alleen geplaatst met toestemming van de ouders.Babyshoot raziels

Trouwplannen?

Heb je zelf trouwplannen of weet je iemand die trouwplannen heeft?
Lees hier onze mogelijkheden.

 

Blog: Trouwschip Bounty - Mariska en Stefan

Blog Trouwerij op Trouwschip Bounty.

Vandaag is het zover, de zon wordt voorspeld en het is droog. Op weg naar Bataviahaven waar Trouwschip Bounty op mij wacht. Aan boord wordt ik verwelkomd door Alex van Klaveren, de schipper en eigenaar van het schip. Na al mijn spullen omgehangen te hebben, we willen niet dat de apparatuur in het water valt, ga ik op verkenning uit.

Blog Fotoshoot voor Gala feest de Rietlanden

De vriendin van onze jongste zoon had een gala van school en hij vroeg of wij een shoot met het groepje vrienden wilde doen. Dat leek ons heel leuk natuurlijk, zo vaak wordt het ons ook weer niet gevraagd door onze kinderen. Op de dag zelf was iedereen op zijn best gekleed en de locatie van de shoot was in een zonnig parkje in Lelystad. Na de shoot in het parkje zijn er ook gelijk nog een aantal portret foto's gemaakt in onze studio.

Blog Trouwfotograaf : Gemeentehuis Leiden - Trouwerij van Anouk en Denis

De dag begon met veel regen en een donkere lucht. Ach wat jammer, dat wordt waarschijnlijk naar alternatieven zoeken. Gelukkig bleek na een blik op de Buienradar dat het rond de start tijd van de ceremonie de wolken weer optrokken. Wat een geluk! Vol goede moed stapten we in de auto naar Leiden. Daar de auto in de garage gezet en op weg naar het Stadhuis in een voor ons vreemde stad. Net toen we de routeplanner hadden geraadpleegd werd er getoeterd en de ceremoniemeester stapte uit. Jullie zijn toch de fotografen? We werden hartelijk ontvangen. Gelukkig wist zij de weg en nadat we ook de andere familieleden die aan kwamen lopen gedag hadden gezegd, vertrokken we in een gezellige groep de stad in.

Blog Fotograaf bij Elfia

Dit jaar zijn we weer eens een keer naar Elfia Haarzuilen geweest. Het beloofde mooi weer te worden, in elk geval droog, dus dat is altijd prettig als je mooi foto’s wilt maken.

Blog: Trouwfotograaf Klooster Bethlehem Haren (Oss)

Trouwerij van Sanne en Marco

Het zit er weer op, wat gaat zo’n dag toch snel voorbij. Het bruidspaar leeft er al een jaar naartoe. Alles wordt goed gepland en er waren zelfs twee ceremoniemeesters.
Bij deze bruiloft waren we de avond voor de bruiloft al aanwezig. Lekker met onze caravan achter op het terrein waar de volgende ochtend in alle vroegte de dag gepland staat.

Raziëls op Facebook

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok