Blog

Blog: Trouwschip Bounty - Mariska en Stefan

Blog Trouwerij op Trouwschip Bounty.

Vandaag is het zover, de zon wordt voorspeld en het is droog. Op weg naar Bataviahaven waar Trouwschip Bounty op mij wacht. Aan boord wordt ik verwelkomd door Alex van Klaveren, de schipper en eigenaar van het schip. Na al mijn spullen omgehangen te hebben, we willen niet dat de apparatuur in het water valt, ga ik op verkenning uit.

Ik onderzoek waar het bruidspaar gaat zitten en hoe is het licht op alle plekken. De eerste gasten zijn al aan boord. Het bruidspaar komt veel later dan gepland vanwege een festijn wat ook in de haven plaatsvindt en daar boven op ook nog een opstopping. Wanneer de trouwauto dan arriveert kan het feest dan ook echt gaan beginnen.

Wat een gezellige mensen en wat is de sfeer goed. Het bruidspaar was al getrouwd voor de burgerlijke stand maar zal het nog even gezellig aan boord overdoen met een inzegening van de schipper. Deze ceremonie is grappig maar ook heel ontroerend en gaat niet zonder een traantje weg te pinken bij de aanwezigen. Dat doet de schipper heel goed. Na de akte ondertekening volgt het afhakken van de kurk met een mes van een fles champagne en wordt de bruiloft beklonken. Er volgt nog een trip met het schip naar de Batavia waar kanonnen vreugdeschoten lossen ter ere van de bruiloft. Het bruidspaar zelf mag ook nog een kanon afgeschieten.

Het bruidspaar wordt vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan een barbecue en er wordt lekker gegeten. Daarna wordt de tocht naar de haven weer ingezet. Wat een bijzondere manier om als fotograaf een bruiloft mee te maken!

Peter de Jong Raziels.nl PDJ 7374

Peter de Jong Raziels.nl PDJ 1962

Peter de Jong Raziels.nl PDJ 7510

Peter de Jong Raziels.nl PDJ 7782

Trouwplannen?

Heb je zelf trouwplannen of weet je iemand die trouwplannen heeft?
Lees hier onze mogelijkheden.

 

Blog Trouwfotograaf : Gemeentehuis Leiden - Trouwerij van Anouk en Denis

De dag begon met veel regen en een donkere lucht. Ach wat jammer, dat wordt waarschijnlijk naar alternatieven zoeken. Gelukkig bleek na een blik op de Buienradar dat het rond de start tijd van de ceremonie de wolken weer optrokken. Wat een geluk! Vol goede moed stapten we in de auto naar Leiden. Daar de auto in de garage gezet en op weg naar het Stadhuis in een voor ons vreemde stad. Net toen we de routeplanner hadden geraadpleegd werd er getoeterd en de ceremoniemeester stapte uit. Jullie zijn toch de fotografen? We werden hartelijk ontvangen. Gelukkig wist zij de weg en nadat we ook de andere familieleden die aan kwamen lopen gedag hadden gezegd, vertrokken we in een gezellige groep de stad in.

Blog Fotoshoot voor Gala feest de Rietlanden

De vriendin van onze jongste zoon had een gala van school en hij vroeg of wij een shoot met het groepje vrienden wilde doen. Dat leek ons heel leuk natuurlijk, zo vaak wordt het ons ook weer niet gevraagd door onze kinderen. Op de dag zelf was iedereen op zijn best gekleed en de locatie van de shoot was in een zonnig parkje in Lelystad. Na de shoot in het parkje zijn er ook gelijk nog een aantal portret foto's gemaakt in onze studio.

Blog: Trouwfotograaf Klooster Bethlehem Haren (Oss)

Trouwerij van Sanne en Marco

Het zit er weer op, wat gaat zo’n dag toch snel voorbij. Het bruidspaar leeft er al een jaar naartoe. Alles wordt goed gepland en er waren zelfs twee ceremoniemeesters.
Bij deze bruiloft waren we de avond voor de bruiloft al aanwezig. Lekker met onze caravan achter op het terrein waar de volgende ochtend in alle vroegte de dag gepland staat.

Blog Fotograaf bij Elfia

Dit jaar zijn we weer eens een keer naar Elfia Haarzuilen geweest. Het beloofde mooi weer te worden, in elk geval droog, dus dat is altijd prettig als je mooi foto’s wilt maken.

Raziëls op Facebook

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok