Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog: Trouwerij van Anouk en Denis Gemeentehuis Leiden

De dag begon met veel regen en een donkere lucht. Ach wat jammer, dat wordt waarschijnlijk naar alternatieven zoeken. Gelukkig bleek na een blik op de Buienradar dat het rond de start tijd van de ceremonie de wolken weer optrokken. Wat een geluk! Vol goede moed stapten we in de auto naar Leiden. Daar de auto in de garage gezet en op weg naar het Stadhuis in een voor ons vreemde stad. Net toen we de routeplanner

hadden geraadpleegd werd er getoeterd en de ceremoniemeester stapte uit. Jullie zijn toch de fotografen? We werden hartelijk ontvangen. Gelukkig wist zij de weg en nadat we ook de andere familieleden die aan kwamen lopen gedag hadden gezegd, vertrokken we in een gezellige groep de stad in.

De zon scheen volop terwijl wij ons alvast installeerden. Niet lang daarna kwamen de bruid en bruidegom aangelopen, wat zien ze er mooi uit! Beide glommen vol trots en werden door iedereen gecomplimenteerd.

Eenmaal in het stadhuis werd het huwelijk voltrokken en natuurlijk viel er hier en daar en traan en werd er gelachen om de herinneringen in het praatje van de huwelijks ambtenaar.

Na afloop waren er de felicitaties waarna iedereen op de trap aan de achterkant van het stadhuis met bellenblaas werden gefotografeerd. Er werden zelfs 2 witte duiven losgelaten. Die vonden het erg gezellig en bleven mooi in de buurt samen koeren op de richel van het stadhuis.

Het hele gezelschap ging daarna gezellig naar de locatie van receptie en diner. De locatie bestond voor de helft uit een oud treinstel en alles was heel leuk en gezellig ingericht. Iedereen had het naar de zin en het bruidspaar straalde volop. Er was ruimte voor een shoot maar wegens de sterke wind kon dit niet op het strand dus bleven we onder de tent voor het treinstel waar leuke achtergronden waren geschilderd. Na het gezellige en ook lekkere diner werd de wind minder en besloten we toch nog een leuke shoot te doen op de pier in het water. Wat zijn de foto’s leuk en spontaan geworden. Het idee kwam van de bruidmeisjes die daar al lekker aan het spelen waren en vertelde dat het goed te doen was op de pier voor eventuele foto’s. Dat was een zeer goede tip en de foto’s zijn dan ook super.

Daarna nog de receptie en het feest en natuurlijk vele familiefoto’s en de spontane 'witte lijst' foto’s, die altijd veel lol geven. Al met al het was een super gezellig en mooie en uiteindelijk verder droge dag. Het leverde weer vele mooie foto’s op en wij kijken er met tevredenheid op terug.

Bruidspaar heel veel geluk met jullie huwelijk en geniet nog lekker na met de foto’s!Trouwen in Gemeentehuis Leiden

Trouwen in Gemeentehuis Leiden

 

Trouwen in Gemeentehuis Leiden

Trouwen in Gemeentehuis Leiden