Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog Trouwfotograaf Yachtclub Lelystad Haven : Trouwen ook op leeftijd

Afgelopen keer hadden wij een trouwerij van een reeds gepensioneerd stel.

Wat leuk dat mensen ook op deze leeftijd de liefde bij elkaar vinden en dan besluiten te gaan trouwen. Volwassen kinderen en zelfs volwassen kleinkinderen waren aanwezig bij deze belangrijke dag. Het stel ging trouwen op een drijvend restaurant in Lelystad Haven.

Het weer zat niet helemaal mee maar het was gelikkig droog. De dag begon bij het stel thuis waarna het hele gezelschap op de foto ging in de tuin. Daarna met zijn allen naar de haven waar het restaurant al in de feestelijke stemming was gebracht. Voor de fotograaf een leuke uitdaging want de ruimte was lang en smal en had aan alle kanten glazen ramen. Gelukkig was dit met een aantal speciale lenzen goed op te lossen en zijn er volgens het bruidspaar fantastische mooie foto’s gemaakt.

Na het aansnijden van de bruidstaart was er nog een fotosessie in de haven gepland en met wat mooie extra flitsers leek het op de grijze dag toch nog enigszins zonnig. Aan het bruidspaar lag het niet, die straalde de hele dag.

Het trouwalbum is inmiddels aan het gelukkige stel overhandigd en daarmee is ook deze bruiloft weer op een mooie manier afgerond.

Wil jij ook volgend jaar op je bruiloft ons stralende middelpunt zijn laat? Laat het ons weten!

Trouwfotograaf bij Yachtclub Lelystad Haven

 

Trouwfotograaf bij Yachtclub Lelystad HavenTrouwfotograaf bij Yachtclub Lelystad Haven