Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog: Bruiloft Carla en Harrie in Den Haag

Het was redelijk vroeg in de ochtend toen ik vertrok de lucht was grijs en dreigend maar volgens de voorspelling zou het een redelijke dag worden. De agenda was goed gepland en er was extra tijd voor laden. Elektrisch rijden is super maar met de route die

op die dag gepland stond was het toch wel handig wat extra tijd in plannen voor het laden. Wat even een rust moment geeft en eigenlijk helemaal niet erg is.

Dus om 9 uur vertrok ik vanuit Lelystad naar Delft. In Nooddorp was een oplaadpunt en daar ben ik 45 minuten gaan staan om zoveel mogelijk op te laden en daarna door naar de Bruidegom in Delft.

Zoals een goede bruidegom betaamd stond hij vrijl zenuwachtig te wachten voor de grote dag. Samen hebben we nog een paar foto’s gemaakt van het omdoen van de das en het mooie boeket. Na een korte tijd arriveerde de twee Citroën oldtimer auto's met chauffeurs en gingen we op pad.

Onderweg naar Den Haag was de bruidegom druk met zijn aankomende bruid aan de telefoon want de make-up nam wat meer tijd in beslag dan gepland en hij kon echt nog niet komen en dus werd er een pitstop gemaakt bij een lunchroom voor een kopje koffie/thee en daarna gingen we weer door.

In Den Haag aangekomen ging ik eerst nog even wat foto’s maken van de bruid en toen naar buiten voor de eerste ontmoeting voor het huis. Het was inmiddels behoorlijk opgeklaard en de zon liet zich geregeld zien wat natuurlijk heel prettig is. Bruid en Bruidegom in hun nopjes en na wat foto’s in de auto op weg naar Leidschendam voor de ceremonie. Na een rit van ruim 20 minuten kwamen we aan bij het stadhuis waar we nog even wat foto’s namen en daarna naar binnen gingen voor het het echtpaar het meest spannende moment, de trouw ceremonie.

Net als met alle bruidsparen is na de ceremonie de meeste spanning eraf en is het bruidspaar lekker ontspannen en dus tijd voor een fijne foto shoot in Bleiswijk in de Binnentuinen. Samen met de familie gingen we daar naartoe en binnen ging ik eerst even een shoot doen met het bruidspaar alleen. Lekker romantische plaatjes schieten zoals ze die graag wilde en praten over hoe ze elkaar hebben leren kennen. Toen de familie erbij en de klassieke plaatjes geschoten van vrienden en familie.

Elke bruidspaar is weer anders en elk bruidspaar heeft eigen wensen. Het is ook altijd weer verrassend wat een dag brengt en hoe het verloopt. Wat voor foto’s zullen er geschoten worden en welke specials komen hier uit. Het is en blijft super leuk om te doen en ik geniet ook elke keer weer van de dag en het resultaat. Het bruidspaar is super blij en tevreden en daar is het om te doen. Weer op naar huis! en op naar een volgende shoot!

Peter de Jong
www.Raziëls.nl

Geschreven door Sylvia de Jong, Raziëls.nl

Trouwfotograaf Lelystad fotograaf Raziëls

TrouwfotograafLelystad door fotograaf Raziëls

Bruidsfotograaf Lelystad door fotograaf Peter de Jong

Trouwfotograaf Lelystad door fotograaf Raziëls