Raziels.nl

Fotograaf in Lelystad

Blog: Warmte, Corona maatregelen, geen probleem!

Op een hele warme dag met 30 graden gingen we op pad voor een bruiloft in de Corona tijd. De voorspellingen waren 30 graden dus op pad met voldoende hydratie en voeding. Omdat er overal nog strenge eisen waren t.o.v. de Corona moest er zorgvuldig worden gepland. Met het bruidspaar was afgesproken om te beginnen met de eerste ontmoeting bij de bruid thuis. De ouders van de bruid hadden de tuin

vol met mooie bloemen wat al een mooie shoot opleverde met de bruid aldaar. Toen de nerveuze bruidegom aankwam in een auto met open dak werd hij begeleidt naar een grasveld met bomen in de buurt. Lekker in de schaduw kon hij daar met hun twee kinderen, die er ook schitterend uitzagen, gespannen wachten op de aankomst van de bruid.

De bruid wist niet hoe snel ze naar de plek moest lopen en daar begon de eerste fotoshoot van het stel. Lekker in de schaduw onder de bomen was het een grote verrassing elkaar daar voor het eerst in trouwkleding te zien.

Na de eerste ontmoeting gezamenlijk op weg naar de plek van de fotoshoot. Gelukkig ook heerlijk onder de bomen aan het water. Daar hebben we met het stel en de kinderen, plus oppas, heerlijk een fotoshoot kunnen doen zonder al te veel last te hebben van de warmte. Het bruidspaar werd veel geluk toegewenst vooral door de lieveheersbeestjes die daar volop rondvlogen. Ze vonden vooral de trouwjurk van de bruid bijzonder aangenaam. De kinderen vermaakt zich er heerlijk mee en werkte super goed mee.

Na een fijne fotoshoot op weg naar ons huis, dit hadden we het bruidspaar voorgesteld om zo de sanitaire stop te houden en zich weer te fatsoeneren. Bij ons thuis aangekomen buiten op het terras wat verfrissingen gedronken en iedereen heeft nog snel wat gegeten en zich verfrist. Daarna snel op weg naar het stadhuis voor de officiële trouwbelofte. Gelukkig was het in het stadshuis heel stil en lekker koel. Wel is het wennen dat alles afstandelijk moet gebeuren, hoewel de woorden van de beambte erg warme en vriendelijk waren. De stoelen staan per 2 op 1,5 meter afstand en dus zit met behoorlijk uit elkaar. Natuurlijk geldt dit niet voor het gelukkige bruidspaar J

Na de ceremonie nog een leuke fotoshoot met de familie in het stadhuis en toen weer naar huis om wat spullen te halen, sanitaire stop en naar het bruidspaar voor de laatste foto’s.

Het was een mooie dag, letterlijk en figuurlijk en ondanks Corona en warmte, ging alles gewoon super gezellig en leuk.

Op naar de volgende bruiloft !

 

Bruiloft shoot in Lelystad Haven

Lelystad haven trouwerij shoot

Gemeentehuis Lelystad eerste kus door fotograaf Raziëls

Gemeentehuis Lelystad trouwfotograaf Raziëls