Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog: Fotograaf op het Trouwschip 'De Bounty' in Lelystadhaven

De eerste bruiloft van dit jaar in maart was op een koude grijze dag. Met mijn thermo ondergoed aan was ik voorbereid tegen de koude dag op het Trouwschip de Bounty.
De bruiloft zou bovenop het dek buiten plaatsvinden het was dus geen overbodige luxe. De gasten waren allemaal op afstand van elkaar opgesteld op de kade naast het schip en hadden allemaal een stoel een een deken om zich te beschermen tegen de kou. Het was gelukkig droog en vol spanning werd er uitgekeken naar het bruidspaar.

Omdat het bruidspaar iets was verlaat en iedereen het koud had, werden er volop grapjes gemaakt over autopech met de trouwauto. Ze zouden namelijk arriveren in een oude kever en wie weet wat er allemaal onderweg kan gebeuren. Uiteindelijk kwam het stralende paar aan in de haven en kon de bruiloft beginnen.
De bruid had een mooie open bruidsjurk aan en met de 6 graden in de haven was dat natuurlijk erg koud. Ze wist toch een stralende lach te geven voor de foto’s en haar schouders bloot te houden tot na het ja woord. Wat een kanjer met die kou!

Nadat de ceremonie was voltrokken ging iedereen beneden de warmte van het schip in en ging ik met het bruidspaar aan dek nog een fotoshoot houden. Weer wist het bruidspaar ondanks de kou er mooi op te staan en ik vermoed dat ook zij blij zijn geweest naar binnen te mogen waar het warm was na afloop.

De gasten en het bruidspaar gingen nog op reis op het schip en ik zou vanaf de kade vertrekkende foto’s maken. Wat moet er toch een hoop gebeuren als je zo’n groot schip voor vertrek klaarmaak. Alex de schipper had het er druk mee. Het leuke is dat wij Alex al een tijdje kennen en hij zet zich altijd helemaal in voor het succes van zijn schip. Er is echt nagedacht over de bruiloft en de aankleding ervan en dat merk je weer terug op de foto’s. De kleine details vallen dan echt op en de mooie samenklank van de aankleding maakt de foto’s af.

Met een vallende avond met de ondergaande zon vertrekt het bruidspaar op het schip het huwelijksbootje in. Met mijn klikkende kiekjes als afscheid ga ik weer opgewekt naar huis om de foto’s te bewerken.

0001 Raziels.nl PDJ 1451

0260 Raziels.nl PDJ 1514

 

0283 Raziels.nl PDJ 3626

0362 Raziels.nl PDJ 3652

0365 Raziels.nl PDJ 3655

0512 Raziels.nl PDJ 3731

0365 Raziels.nl PDJ 3655

1256 Raziels.nl PDJ 1678

1293 Raziels.nl PDJ 1737

1310 Raziels.nl PDJ 1831

Willen jullie ook trouwen op het mooie schip 'De Bounty'? Kijk dan hier!

Auteur: Sylvia de Jong - sylviadejong.com