Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Trouwshoot op een Boerderij

Als fotograaf in Lelystad kom je niet zo vaak op een boerderij maar deze keer was dat wel het geval, lees verder!

Tot nu toe hebben we vrijwel geen regen gehad gedurende fotoshoot’s op een bruiloft. Soms wel wat spetters regen maar over het algemeen was het droog. Echter op een geplande bruiloft bleek al een week van tevoren regen doorgegeven te zijn en we zaten dus wel met een locatie. Voor een shoot in de buitenlucht zijn er in Lelystad vele mogelijkheden maar binnen? Het moest

in Lelystad zijn ivm de planning van het bruidspaar en vanwege de Corona maatregelen was veel niet mogelijk. Dus het was even zoeken. Ineens kwam het bij me op dat de zorgboerderij een jaar ervoor bezig was met het realiseren van een binnentuin in de kassen. Snel contact opgenomen met de leiding daar en jawel we mochten komen kijken en het bespreken. Het was een heel vriendelijk en gezellig ontvangst en al snel zag ik alle mogelijkheden op de boerderij zowel binnen als buiten. Mooie hoekjes, bomen, planten en speelse plateau’s. Na wat foto’s van de mogelijkheden naar het bruidspaar te hebben gestuurd waren zij ook enthousiast en de locatie was geregeld.

Op de dag zelf was het echter schitterend weer en flink warm. Zo zie je maar het weerbericht klopt niet altijd. :-)

Wat een geluk dat we ook heerlijk buiten konden fotograferen. In de overdekte binnenkassen was het echter te warm en daar zijn we niet lang gebleven. Buiten stonden prachtige bloemen en de sfeer op de boerderij was erg goed. We zijn beide met het bruidspaar aan de slag gegaan en wat een heerlijke foto’s zijn het geworden. Het bruidspaar genoot volop en dat is heel belangrijk en kon je ook duidelijk zien op de foto’s. Het bruidspaar wilde zelfs nog even tussen de koeien gestaan en lopen maar deze waren erg knuffelig, wat natuurlijk niet handig is met een witte jurk maar wel leuk. Er werd ook nog met rozenblaadjes gegooid die vers waren geplukt en zo is het geluk voor het bruidspaar weer meegegeven. Het is uiteindelijk toch nog een hele fijne zonnige fotoshoot geworden met een stralend bruidspaar.

 

fotograaf lelystad raziels zorgboerderij lelystad 2

fotograaf lelystad raziels zorgboerderij lelystad 3fotograaf lelystad raziels boerderij lelystad 4