Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Klein en groot, het kan!

Een poosje terug werd ik gebeld of we ook een kleine bruiloft fotograferen. Het zou gaan om een kleine 1,5 uur en veel fotografen doen dat niet. Nu vinden wij het helemaal niet erg om dat te doen zeker als het in Flevoland is willen wij natuurlijk wel voor kleine bruiloften komen. We spraken met elkaar een prijs af en alles was rond.

Op de dag zelf was ik ruim van tevoren aanwezig. Het bruidspaar kwam aan en ik dook er gelijk in met de fotografie. Ze waren

vroeg dus we konden buiten beginnen met een leuke shoot. Daarna het wandelen naar binnen vastgelegd met een korte ceremonie. Na de ceremonie een shoot op de trap met de naaste familie en het bruidspaar alleen en op naar de locatie van de receptie.

Bij de receptie de aankomst gefotografeerd, de taart en een shoot buiten in de tuin met het bruidspaar de familie. Het was een mooie locatie om buiten te fotograferen en je hebt echt het idee midden in de natuur te staan. Er kwam ook nog een vliegtuig over met tekst van de bruidegom aan zijn nieuwe vrouw wat natuurlijk heel bijzonder is. Daarna nog een afsluiting met het aansnijden van de taart. Dit allemaal in een kleine 2 uur het was beslist niet gehaast en alles verliep heel relaxt. Het bruidspaar had vele foto’s om te kiezen en koos nog wat extra en wilde ook nog een fotoalbum.

Al met al een hele leuke opdracht om te doen met vele facetten in een korte tijd, ik heb me geen moment verveeld en als kers op de taart een prachtig fotoalbum als resultaat om de dag leuk te herinneren.

Denk jij dat een fotograaf niet komt voor een kleine bruiloft? Neem contact met ons op! Wij doen het graag. Grotere opdrachten zijn natuurlijk ook welkom! 

 0002 Raziels SDJ 0083

0001 Raziels PDJ 4161

0001 Raziels SDJ 0068

0003 Raziels SDJ 0448

0005 Raziels SDJ 0614