Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog Zwangerschap Fotoshoot

We zitten met zijn allen in een gezellige periode zo met Covid en dat maakt het niet makkelijker om een shoot te organiseren. Iedereen moet “veilig” zijn en het moet ook veilig kunnen.

Na met een stel afspraken hierover gemaakt te hebben en iedereen een zelftest heeft ondergaan op de afgesproken dag is het eindelijk zover.

Eigenlijk zou de afspraak iets later staan maar met een Lock down op het oog en een aanstaande moeder die aan haar water voelt dat ze sneller gaat bevallen, is er besloten na kort overleg om de shoot eerder te doen.

In de middag zet ik de studio op en na het eten gaan Peter en ik even samen na of alles goed staat voor de avond. Het echtpaar komt binnen en heeft ons van tevoren al een moodbord gestuurd en deze staat klaar op onze monitor. De aanstaande moeder heeft zelf van alles meegenomen om haar ideeën te ondersteunen en het is erg gezellig. Na een kop thee gaan we aan de slag met de verschillende wensen. Kleding en setup wisselen zich af en na een paar uur is alles uitgevoerd wat er aan ideeën is. Deze shoot was ook speciaal gemaakt voor de portfolio en dat is voor ons fijn om wat meer te kunnen laten zien op de website.

Het echtpaar is echt heel leuk op elkaar ingespeeld en de sfeer is goed en ontspannen. We nemen de tijd en hebben geen haast met deze shoot. De aanstaande moeder is super gelukkig dat ze nu toch nog foto’s heeft want de volgende dag staat er een afspraak in het ziekenhuis en ze moet wellicht blijven.

Achteraf bleek dat inderdaad ook het geval en een aantal dagen later is de baby geboren. We waren dus mooi op tijd en zien het echtpaar een paar weken later voor de babyshoot.

Wordt vervolgd.

0001 Raziels Fotografie PDJ 0967

0002 Raziels Fotografie PDJ 1004

0003 Raziels Fotografie PDJ 1054

0004 Raziels Fotografie SDJ 5863

Fotografen: Peter en Sylvia de Jong

Auteur: Sylvia de Jong.