Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog Baby fotoshoot

Wanneer jullie onze zwangerschapsblog hebben gevolgd dan weet je dat we een leuke shoot hebben gehad en het kindje vlak erna is geboren. Niet dat de shoot daar iets mee te doen had, hoor! Iedereen was blij dat we op tijd waren want je kan de shoot nu eenmaal niet overdoen als de bevalling al is geweest.

Het was een schattig lief meisje geworden en op de 13e dag na haar geboorte konden we haar fotograferen.

Natuurlijk vanuit de veiligheid deed iedereen weer een zelftest en waren we gelukkig allemaal negatief. Toch wel apart hoe blij iedereen tegenwoordig is om negatief te zijn. Blij dat de shoot door kon gaan hadden we in de ochtend alles klaargezet. Begin van de middag kwam het echtpaar met de baby. Ze lag zo zoet te slapen en werd zachtjes op een schapenvachtje gelegd om te fotograferen. Dit vond ze allemaal prima. Totdat ze uitgekleed ging worden voor een andere setting. Toen was er toch wel even een protest. Gelukkig ging het snel weer over na een lekkere maaltijd bij mama. Lui en voldaan liet ze zich klaarmaken voor de volgende set en vele foto’s volgde. Nu had dit baby damentje het al snel door dat als ze protest maakte ze even lekker mocht gaan drinken dus dat deed ze ook en omdat ze na het drinken lekker lui werd, liet ze alles weer toe. Het was zo leuk en schattig om haar heerlijk te fotograferen. Op haar buik liggen was niet haar favoriet maar toen we het een half uur later weer probeerde viel ze heerlijk in slaap en vond ze het prima. Ze was gewend aan het licht dat warm aanstond en de rustige babymuziek op de achtergrond en 4 volwassenen die het gezellig hadden met elkaar. De sfeer was rustig, gezellig en gemoedelijk en zo ging de dag snel om. Een paar uur verder, ook dit weer voor portfolio, kwamen we aan bij de blote foto’s met papa en mama. Ziet er heel mooi uit kan ik je vertellen maar het brengt gevaren met zich mee. Want als je bij een kleine de luier afdoet dan is de kan enorm groot dat ze alles lekker laten lopen. Toch papa en mama wilde dit dolgraag en hadden het er graag voor over. Dus humor alom beide ouders zijn volop gedoopt door hun dochter ;-)

Hierna was het gelijk einde shoot want er moest het een en ander de was in en het was inmiddels al laat in de middag want we waren al uren bezig. Als je zo gezellig met elkaar bezig bent dan heb je er ook geen erg in. De tijd vliegt.

Zo hebben we dit stel gevolgd van Bruiloft, zwangerschap en nu een babyshoot. Geweldig. Zo leuk om zo betrokken te zijn bij zoveel belangrijke delen van hun leven.

0008 Raziels Fotografie SDJ 6060

0021 Raziels Fotografie SDJ 6158

0033 Raziels Fotografie SDJ 6422

0043 Raziels Fotografie SDJ 6534

Fotografen: Sylvia en Peter de Jong

Auteur: Sylvia de Jong.