Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Blog: Je maatje vinden

Afgelopen juni/juli hadden we diverse bruiloften. Het leuke ervan is dat, op alle 4 de bruiloften, de stellen hun maatje op latere leeftijd hebben gevonden.

Je hoort het steeds vaker. Mensen trouwen soms op jonge leeftijd vanuit een illusie en komen van de koude kermis thuis. Het huwelijk werkt niet, de verwachtingen komen niet uit en er komt een scheiding.

Vaak blijft dan toch een zeker gemis aan gezelligheid en blijft men zoeken. Als je dan toch je maatje eindelijk tegenkomt dan is het natuurlijk heerlijk om daarmee verder door het leven te gaan.

Dus waren er in juni/juli 4 bruiloften van stellen die elkaar pas met een aardige levenservaring tegen waren gekomen. Het geluk is daardoor niet minder! De verwachtingen zijn anders, men weet vaak wat men wil, dat merk je dan ook.

Geen twijfels meer, zeker weten en ervoor gaan is dan ook het motto.

Wind, weer het maakt niet uit alles is goed als je maar samen bent.

Wind was er zeker op 2 bruiloften. De jurken waaide nog net niet weg en de bruiden hadden het maar wat koud met hun blote armen.  Deze 2 bruiloften waren ook nog eens op het strand en er zijn mooie sfeer en grappige foto’s van gekomen! Jasjes die bijna wegwaaien over de bruid heen en sluiers die de lucht in gaan. Tegen de avond op het strand met lage zon zijn er mooie plaatjes geschoten. Het was gezellig en al met al werd er wel volop genoten en gelachen.

Er werd ook volop gezongen op de strandhuwelijken. Gezelligheid kent geen tijd! Zelfs de babs kon mooi zingen en gaf een nummer aan een bruidspaar tijdens de ceremonie in s’Gravenzande.

Op het huwelijk in Den Haag werd O O O DEN HAAG met luide stem over het strand gekweeld als afsluiter van de geslaagde dag.

Er was ook een mooi huwelijk in een park met erna een kerkelijk inzegening in juni. Het paar was al wat eerder met elkaar voor de wet getrouwd en op huwelijksreis geweest en had erna de kerkelijke inzegening met een mooie shoot in het park. De kinderen erbij die waren opgehaald tijdens de huwelijksreis en alles werd in twee talen gedaan. Het was een rustig en gezegende dienst voor het stel met een receptie als afsluiter. De foto’s en een mooi album zijn ervan het resultaat.

In juli was het wel rustig en mooi weer en kon het juli bruidspaar lekker in het park genieten van een foto shoot. Er waren wat specifieke wensen van het bruidspaar om wat speciale foto’s te maken en dat is dan ook gebeurd. Denk een grapje onder het bruidspaar waar zij de details van kennen en wij niet. Natuurlijk was deze foto ook mooi gelukt en deze is privé voor het bruidspaar, sommige foto’s worden nu eenmaal niet gedeeld.

Augustus belooft een rustige maand te worden op gebied van trouwerijen. De meeste mensen zijn op vakantie dus wordt er niet veel gepland. In september beginnen de bruiloften.

Fijne zomer allemaal en geniet ervan.

Vergeet niet te lachen want voor je het weet sta je ergens op de foto!

Groetjes,

Peter en Sylvia de Jong.

 

Fotograaf Lelystad Raziels fotografie PDJ 0886

Fotograaf Lelystad Raziels fotografie PDJ 8978

Fotograaf Lelystad Raziels fotografie PDJ 5150