Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Websites

Waarom WordPress?

Het WordPress systeem brengt een website veel extra mogelijkheden. Zo kan de gebruiker makkelijk de layout van de website veranderen,

inhoud toevoegen, teksten opstellen en foto’s en video’s plaatsen. Dit alles kan gedaan worden in het uiterst gebruiksvriendelijke beheer systeem.powered by

Mogelijkheden

WordPress biedt veel mogelijkheden, daarom is WordPress inmiddels één van de meest gebruikte CMS systemen. WordPress biedt de gebruiker bijvoorbeeld de mogelijkheid om artikelen op een makkelijke manier te schrijven en te bewerken en deze vervolgens overzichtelijk op de website te plaatsen. Dit kan door de categorieën die kunnen worden aangemaakt, hierin kunnen vervolgens de artikelen worden geplaatst. Op die manier ontstaat er een duidelijk navigatiesysteem op de website, waardoor de bezoeker overzichtelijk en makkelijk de inhoud kan lezen.

SEO vriendelijk

Naast het overzichtelijke systeem is WordPress ook heel zoekmachine vriendelijk. De gebruiker kan bij elk artikel belangrijke zoekwoorden invoeren, hierdoor wordt het artikel beter en sneller gevonden in de zoekmachines zoals Google en Bing.

WordPress Applicaties

Verder kunnen er ook veel applicaties gedownload worden via WordPress. Bekende voorbeelden zijn statistieken voor de website, een contact formulier en slideshows voor foto’s. WordPress zal deze applicaties automatisch installeren, waardoor er geen technische kennis vereist is. Buiten dit kan er met WordPress ook makkelijk leden worden beheerd die lid zijn van de website.

Voordelen

Een groot voordeel van WordPress is, dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is. De gebruiker hoeft daardoor geen technische kennis in huis te hebben om de website draaiende te houden en nieuwe inhoud toe te voegen. WordPress installeert ook alle applicaties en layouts vanzelf, hierdoor is WordPress een systeem dat geschikt is voor elk type website !