Blog: Babyshoot

Onze eerste echte babyshoot. We fotograferen al meer dan 10 en Peter al 20 jaar allerlei evenementen en bruiloften maar nadat we een cursus babyfotografie hadden gedaan prikkelde het toch om er wat mee te doen. Op een bruiloft hebben we de zwangere bruid een babyshoot aangeboden in ruil voor het gebruiken van wat foto’s voor onze promotie op bijvoorbeeld deze website. Dit vond ze heel leuk en een aantal weken na de geboorte van het kindje zijn we naar hen toe gegaan voor de foto’s. We hadden aardig wat mee te nemen voor het geval het er niet zou zijn. Kleedjes, mandje, kussens, handdoeken om op te vullen, wikkeldoeken enz.

Moeder had zelf ook een mooi donkerblauw kleed dat ze graag wilde gebruiken dus wij aan de slag. De baby was wat onrustig en na wat geduld, drinken, wiegen, melodietjes en verzin het maar ging het rustig slapen en konden we aan de slag. Na 1,5 zijn we naar huis vertrokken met leuke foto’s van de baby en de familie. De ouders hebben inmiddels de foto’s ontvangen en gaan er een leuk album van maken.

Voor enkele foto’s hebben we toestemming ze te gebruiken. Binnenkort zullen ze op de website gepost worden maar ik wilde er toch ook 1 bij de blog voegen. De foto’s met de ouders/familie/broertje mogen helaas niet geplaatst worden.

Je kan me ook wel voorstellen dat dit privé met kinderen gevoelig ligt. We hebben wel vaker kinderen gefotografeerd en dat zijn echt super leuke foto’s maar helaas kunnen we ze niet met de buitenwereld delen.

Het is prettig voor ouders te weten dat dit ook mogelijk is. Foto’s van kinderen worden alleen geplaatst met toestemming van de ouders.Baby fotoshoot Lelystad

Een fotograaf jullie bruiloft laten fotograferen zoals de dag wordt beleefd?
Knallende betekenisvolle beelden met emoties die er van af spatten? Dan ben je hier aan het goede adres!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER VOOR PORTFOLIO CONTROLEER BESCHIKBAARHEID