Blog Fotograaf bij Elfia

Dit jaar zijn we weer eens een keer naar Elfia Haarzuilen geweest. Het beloofde mooi weer te worden, in elk geval droog, dus dat is altijd prettig als je mooi foto’s wilt maken.

Fotograaf Lelystad | Foto's maken bij Elfia - Twee leuke kindjesWe hebben van te voren besproken wat we willen dit jaar. Peter wilde wel heel graag foto’s maken met een losse flitser om zo meer uit de foto te halen.

Gekeken hoe we dat het beste konden doen en het makkelijkst is om als persoon met een losse flitser te lopen om zo het beeld optimaal te maken. Dit scheelt een hoop gesjouw en het is praktischer. Als mens kan je immer sneller een andere stand aan nemen dan een standaard. Dus alzo beslist dat Sylvia dit jaar als mobiele Flitspaal(mens) zonder boetes zou gaan. Om nog een beetje op de kleding in te spelen trok Sylvia ook maar gelijk een flitsende oranje verblindend shirt aan. Lekker herkenbaar ;-)

Wat zie je toch een mooie kostuums daar op Elfia. Mensen doen zo hun best om er mooi uit te zien tot in detail, complimenten voor hen. Als je dit op een set moet krijgen dan heb je er echt heel wat werk aan. Nu loopt het allemaal gewoon rond en kan/mag je met toestemming foto’s maken. Geweldig.

Het weer was droog en iedereen was in een goed humeur. We waren al snel door de visitekaartjes heen, tip voor volgend jaar er moeten er veel meer mee. Gelukkig is er een Elfia groep op FB waar we iedereen naar toe konden verwijzen. Hele gezellig gesprekken gehad met mensen over hun mooie kostuums en we zijn ook heel benieuwd naar een volgende Elfia.

Al met al was het een leuke dag met stralende mensen. Op naar de volgende Elfia!

 

 

Een fotograaf jullie bruiloft laten fotograferen zoals de dag wordt beleefd?
Knallende betekenisvolle beelden met emoties die er van af spatten? Dan ben je hier aan het goede adres!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER VOOR PORTFOLIO CONTROLEER BESCHIKBAARHEID