Blog: Trouwfotograaf Klooster Bethlehem Haren (Oss)

Trouwerij van Sanne en Marco

Het zit er weer op, wat gaat zo’n dag toch snel voorbij. Het bruidspaar leeft er al een jaar naartoe. Alles wordt goed gepland en er waren zelfs twee ceremoniemeesters.
Bij deze bruiloft waren we de avond voor de bruiloft al aanwezig. Lekker met onze caravan achter op het terrein waar de volgende ochtend in alle vroegte de dag gepland staat.

Vanwege deze extra tijd konden we mooi in alle rust de jurk en accessoires fotograferen. Lekker te tijd nemen om dingen te verzinnen en mee te leven in de voorbereidingen voor de volgende dag. De ouders van de bruid waren druk bezig met het versieren van het huis en ook dat werd vastgelegd.

De volgende ochtend konden we gelijk starten, Peter ging naar de bruidegom en ik naar de bruid die boven zat met de make-up. Wat is het toch gezellig om zo’n dag vanaf het begin mee te maken. Het aankleden en alles wat er omheen wordt gedaan vast te leggen.


Ondertussen stijgt de spanning behoorlijk bij het toekomstige echtpaar want de tijd om elkaar voor het eerst te zien is bijna nabij en altijd een emotioneel moment. Ook deze keer weer een prachtig moment voor het bruidspaar.  Na nog een privé fotoshoot met de bruid te hebben gehad vertrekken we naar het park voor de bruidshoot. Wat een fijn dat het droog is en mooi weer, dat was de week ervoor wel anders. De bruidshoot in het park verloopt heel goed en er wordt prettig samengewerkt met de cameraman die ook meegaat.

Bij terugkomst even snel een broodje en door naar de trouwlocatie, het klooster Bethlehem in Haren (Oss), om alles op te zetten en alvast de lege zaal en details fotograferen. Dan komt het bruidspaar aan en gaat alles beginnen. Wat is het toch leuki om te zien hoe goed de beambte de ceremonie doet. Met de lachers op de hand met een grap en een grol neemt hij het bruidspaar zonder spanning mee naar het ja-woord toe. Na afloop een groot applaus en het spannende gedeelte voor het bruidspaar zit erop. De receptie en het diner en feest komen eraan en na de eerste dans zit onze taak er weer op.

Het was een mooie dag met een mooi stel en we hebben het erg fijn gevonden om hun bruiloft te fotograferen.

Heel veel geluk samen Sanne en Marco !

Bruiloft in Klooster Bethlehem

 

Bruiloft in Klooster Bethlehem

 Klik hier voor meer foto's van deze trouwerij.

Een fotograaf jullie bruiloft laten fotograferen zoals de dag wordt beleefd?
Knallende betekenisvolle beelden met emoties die er van af spatten? Dan ben je hier aan het goede adres!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER VOOR PORTFOLIO CONTROLEER BESCHIKBAARHEID