Diensten

Wie Zijn Wij?

Wij zijn Peter en Sylvia de Jong. Twee fotografen uit Lelystad met een passie om het juiste moment vast te leggen.

Onze sterke punten zijn onder andere dat wij de tijd nemen om naar jou te luisteren. Hierdoor ontstaat de juiste ‘klik’ zodat we het fotowerk leveren wat jij gedachten hebt.

Lees meer...

Trouwfotografie / Bruidsfotografie

 

 

Fotografen stel Peter en Sylvia doen graag de fotografie voor jullie bruiloft. Met passie voor de fotografie leggen wij de mooiste momenten vast van de belangrijke dag. Er wordt natuurlijk met jullie eigen wensen rekening gehouden, het is ook voor ons belangrijk dat jullie dag heel bijzonder wordt en daar werken wij graag aan mee.
De tarieven zijn standaard voor één fotograaf, je kan voor een tweede fotograaf kiezen.

Lees meer...

Love Shoot / Pre-wedding shoot

Een stel wat echte liefde voor elkaar voelt op de foto vastleggen is één van de dingen die Peter en Sylvia het liefste doen. Wij zorgen ervoor dat jullie liefde van de foto's af spat!

Lees meer...

Event Fotografie

Het vastleggen van een serieus evenement tot een knalfeest.

Eventfotografie wil ons zeggen: betrokken zijn bij je onderwerp. Aanvoelen wat er speelt en dat vastleggen. Snel schakelen zodat je niets mist. Het hoofd koel houden wanneer tientallen of honderden mensen tegelijk luisteren, praten, lachen … en geraakt zijn.

Lees meer...

Newborn / Baby fotografie

Gefeliciteerd! Je bent zwanger of net bevallen en je wilt dolgraag een mooie speciale foto’s van je kindje laten maken. Een foto die alles zegt van je baby die je graag aan iedereen om je heen wilt tonen. Die je kan gebruiken in een digitaal album, die je naar de familie kan sturen of waar je een kaart mee kan maken. Je bent trots op je kleine en dat mag iedereen weten. 

Lees meer...

Fotografie Prijzen / Tarieven

De waarde van een goede foto is niet in geld uit te drukken, een foto is een 'moment van het bestaan' een 'vaste herinnering'.

Ieder mens is uniek en daardoor is fotografie voor iedereen maatwerk, u kunt als klant altijd aanpassingen doen.

Lees meer...

Zakelijke Portret Fotografie

Een representatieve foto van de medewerkers voor op de website van het bedrijf, voor in Microsoft Teams / Skype / Zoom, etc, voor in een folder, het kan allemaal bij Raziëls Fotografie.

Wij verzorgen voor bedrijven de portret fotografie voor de medewerkers. Daarvoor leven wij maatwerk. Graag hier contact opnemen.

Lees meer...